It is currently Tue Nov 13, 2018 1:16 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: How to use Soundscape(s)?
PostPosted: Tue May 30, 2006 11:39 am 
[F.Kalkman]
[F.Kalkman]
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2005 12:43 am
Posts: 1940
Location: Holland - The Netherlands
how the hell do i use soundscapes.
i know the advantage of them and what it does, but how do i add this shit?

can anyone tell me?

step by step please

_________________
ImageImageImageImageImageImage
Image
Welcome to the new Smartzenegger.nl Versatile Game forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 05, 2006 11:58 pm 
[F.Kalkman]
[F.Kalkman]
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2005 12:43 am
Posts: 1940
Location: Holland - The Netherlands
oh this is very nice :S
not enough rescources i guess!

_________________
ImageImageImageImageImageImage
Image
Welcome to the new Smartzenegger.nl Versatile Game forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to use Soundscape(s)?
PostPosted: Mon Dec 24, 2007 3:05 pm 
Damn I'm Good!
Damn I'm Good!
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2007 11:50 pm
Posts: 404
Location: United States, Wisconsin
Well i think "think" i am not positive but under sound position you put in the name of a info _target but as to how you get the sound in the other blank of the sound scape to use i don't remember what the blank is called but you can chose from these: Link
It isn' that bad once you get the hang of it. ;)

_________________
ImageImageImageImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to use Soundscape(s)?
PostPosted: Tue Dec 25, 2007 9:28 pm 
[F.Kalkman]
[F.Kalkman]
User avatar

Joined: Tue Oct 11, 2005 12:43 am
Posts: 1940
Location: Holland - The Netherlands
Ninja2 wrote:
Well i think "think" i am not positive but under sound position you put in the name of a info _target but as to how you get the sound in the other blank of the sound scape to use i don't remember what the blank is called but you can chose from these: Link
It isn' that bad once you get the hang of it. ;)


well, i already know (almost) how its done.
i always knew i needed a sample file, i found one, its in the gmod9 folder.
i just found some soundscapes there, and now i can use them.
but in some cases i still prefer an ambient_generic.
but thanks anyway.

_________________
ImageImageImageImageImageImage
Image
Welcome to the new Smartzenegger.nl Versatile Game forum.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: How to use Soundscape(s)?
PostPosted: Tue Dec 25, 2007 10:11 pm 
Damn I'm Good!
Damn I'm Good!
User avatar

Joined: Fri Dec 14, 2007 11:50 pm
Posts: 404
Location: United States, Wisconsin
agreed ambient generic i almost find easier.

_________________
ImageImageImageImageImageImageImage


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net